Träningstips!

Wiljanattlyckas bästa träningstips!


♥ Köp snygga träningskläder, ett sportbh som håller brösten på plats, ett par tighta löparbrallor som andas och ett skönt linne. Det är viktigt att kläderna sitter bra och att de inte åker upp, eller ner så man måste fokusera på att hålla sina träningskläder på plats. Jag kör på tighta löparbrallor, en sporttop & linne från gina tricos tränings kollektion. Även strumporna jag brukar träna i är från gina tricot. Sen ett par vanliga Nike träningsskor.


♥ Utmana dig själv, ställ dig på bandet och gå/jogga/spring så länge du orkar. Spring tills du VERKLIGEN inte orkar mer. Du klarar så mycket mer än vad du tror! Har du kört 5 minuter, så tänk bara 5 minuter till, när du kommer till 10 så kör 5 minuter till om du orkar & fortsätt så tills du kört slut på dig själv. Funkar även att göra på crosstrainer, cykel och andra konditionsmaskiner.


♥ Fokusera på att göra styrkeövningarna RÄTT, annars får du ingen/dålig effekt. Gör du övningarna i maskiner, så fokusera på att sitta riktigt och vara rak i ryggen. Det är bättre att du klarar några övningar riktigt, än många på fel sätt.


♥ Fundera inte på om du orkar träna, utan bestäm dig för att du SKA träna.


♥ Skaffa gymkort på ett gym som ligger nära som det är lätt att ta sig till. Ligger det långt bort blir det ofta att man skippar träningen för att det är jobbigt att ta sig dit!


GO HARD, OR GO HOME!




Kommentarer
Postat av: Jessica

Ibland önskar jag att jag hade ett gym att gå till, men det närmsta ligger flera mil bort, och det känns inte som man vill åka det var och varann dag faktiskt..

Men det funkar rätt bra för mig att gå ut och gå varje dag och jogga :)

2012-04-02 @ 09:00:42
URL: http://zickan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback